Halloween in Plaswijckpark
Halloween in Plaswijckpark

Griezelen in Plaswijckpark

  Kinderevenement

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Heb jij ook weer zin om te komen griezelen dit jaar? Plaswijckpark is tussen 17 en 25 oktober weer helemaal in Halloween thema. Bekijk de spoken, heksen en pompoenen door heel het park! Maak tijdens de herfstvakantie leuke Halloween knutsels, ontdek griezeldieren en maak je eigen heksenbezem!

Dagactiviteiten 11:00 - 17:00 uur

Plaswijckpark is van 10:00 tot 18:00 uur geopend. De dagactiviteiten zijn de gehele herfstvakantie van 11:00 - 17:00 uur. Ontvang een Halloween stempelkaart en ga de speciale activiteiten binnen het park af. Knutsel de leukste Halloweenmaskers en maak je eigen heksenbezem. Er is zelfs een openlucht theater gemaakt, waar leuke theatervoorstellingen worden gegeven. Heb je alles gedaan en is de stempelkaart vol? Dan ontvang je natuurlijk een beloning. Kinderen mogen verkleed komen tijdens de herfstvakantie.

Van al dat griezelen heb je vast zin in iets lekkers. Tussen 14:00 en 17:00 uur kan jij smikkelen van een suikerspin, te halen op het Seizoensplein. Ook kun je spookpannenkoeken eten en tussen 12:00 en 17:00 uur zelf marshmallows roosteren bij de Boshut!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden