Bart is erg onafhankelijk en houdt er niet van opgetild te worden (Foto: PR).
Bart is erg onafhankelijk en houdt er niet van opgetild te worden (Foto: PR).

Praten en jagen zijn de vaardigheden van Bart

Ingezonden 8 keer gelezen

Regio - Bart, een kater van 1½ jaar een oude bekende van ons, hij was hier in het begin 2016, geplaatst en weer retour buiten zijn schuld. De reden van afstand is de slechte gezondheid van zijn eigenaresse. Bart is niet gewend aan kinderen en andere huisdieren. Hij gaat graag naar buiten, maar blijft wel in de buurt.

Onafhankelijk

Bart is erg onafhankelijk en gaat lekker zijn eigen gang, en laat horen als hij aandacht wil. Hij is dus vocaal, en wil zijn ervaringen aan je vertellen. Een goede muizenvanger, en brengt je regelmatig iets lekkers. Jachtinstinct hebben alle katten, maar de katten dat wij thuis hebben reageren af met speeltjes. Vergeet niet, jagen is een oerinstinct. Jouw kat vindt het vast vreselijk onhandig dat je er zelf niet in slaagt om een lekker sappig muisje te vangen. Daarom biedt hij zijn prooi aan als geschenk, uit liefde voor zijn baasje.

Niet erg speels

Bart is niet erg speels, hij concentreert zijn energie op de jacht. Hij houdt er niet van opgetild te worden, veel katten hebben negatieve ervaring met oppakken. Maar Bart komt wel gezellig bij je zitten voor een goed gesprek. Kom eens langs voor een kennismaking gesprekje met Bart.

Neem contact op

Voor meer informatie, neem contact op met de Dierenbescherming, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op de website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/.

Uit de krant