Jacky, de 10,5 jaar oude Jack Russel (Foto: PR).
Jacky, de 10,5 jaar oude Jack Russel (Foto: PR).

Wie heeft alle tijd voor Jacky?

Ingezonden 37 keer gelezen

Hoogvliet - Jacky is een leuke Jack Russel Terriër van 10,5 jaar. Voor een dier op deze leeftijd is het moeilijk in een asiel te verblijven. Jacky heeft al een aantal eigenaren gehad waarbij hij ook nog eens verwaarloosd is geweest. Geen rozengeur en maneschijn dus voor de Jack Russel.

Kerngezond

Jacky is medisch gekeurd en met vlag en wimpel geslaagd, hij is kerngezond. Hij heeft een gedragstest ondergaan en Jacky is herplaatsbaar. Andere honden vindt hij helemaal niets, en hij blaft aan de lijn niet agressief maar uit angst.

Niet gewend alleen te zijn

Katten zijn erg leuk om achteraan te rennen. Autorijden vindt hij niet zo leuk en maakt hem nerveus. De Dierenbescherming plaatst hem liever niet bij kleine kinderen. Hij is niet gewend alleen te zijn dan gaat Jacky blaffen en piepen. Hij bouwt zelfs zoveel frustratie op dat hij in een broek hapt als de baas thuiskomt.

Blijvende mand gezocht

De Dierenbescherming zoekt iemand die alle tijd heeft en waarbij Jacky heel weinig of liever niet alleen hoeft te zijn. Wie heeft de blijvende mand waar Jacky zo hard naar op zoek is? Neem dan contact met de Dierenbescherming, telefoon 088-3437112 (locatie Rotterdam) of kijk op de website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/.

Uit de krant