Afbeelding

Ingezonden: Overlast hondenpoep in Ommoord

Ingezonden 20 keer gelezen

Rotterdam - Hondenbezitter Ger Kool uit Ommoord stuurt een ingezonden bericht over de overlast van hondenpoep in zijn buurt:

‘Ik ben een honden liefhebber puur sang en loop dan ook menig rondje met mijn hondje. Zijn behoefte doet mijn hond in de daarvoor aangegeven gebieden. Voor een ongelukje onderweg heb ik altijd een paar poepzakjes bij mij. De laatste maanden ergeren met mij steeds meer mensen, waaronder ook hondenbezitters, zich mateloos aan de hopen hondenpoep op wandelpaden en trottoirs op en rond de Robert Kochplaats in Ommoord. Hieruit blijkt dat een hondeneigenaar in onze omgeving het kennelijk normaal vindt dat zijn/haar hond zijn hoop op de stoep of op de wandelpaden deponeert met alle ellende van dien. Mensen die in zo’n hoop stappen nemen dit mee onder hun schoenen. Als men wil dat steeds meer mensen honden gaan haten, dan is de bezitter van de betreffende hond hierin al vast cum laude geslaagd.

Beste hondenbezitter, doe ons een plezier en laat uw hond zijn behoefte doen in het groen of in de uitlaatzones in onze omgeving.’

Uit de krant