Afbeelding

Koude decembermaand? Niet in Dizzy!

Cultuur 14 keer gelezen

Dizzy warms you up! Ook in de koude decembermaand is er genoeg te beleven in Jazzcafé Dizzy. De bijzondere muzikale ontmoetingen in het leukste en oudste jazzcafé van Rotterdam, zorgen ervoor dat u het aangenaam warm krijgt.

Op 1 december trappen we de feestmaand af met ‘Eran Har Even Trio’; een project van twee geweldige Israëlisch/Nederlandse componisten. Verwacht een mix van jazzscapes, electronics dampende arrangementen, die u doet herinneren aan legendarische bands als Weather Report. Na de eerste set, is er een jamsessie. Gratis entree!

Op vrijdag 2 december staat ‘A trip around the world’ , onder leiding van Omar K en Pap Diagne op het podium. Laat u vervoeren door de Afrikaanse beats en melodieën en ook deze avond zal er een speciale gast een bijdrage leveren. Op 3 december hebben we Mieke van Veen op bezoek. Zij werkte onder andere met Martijn van Agt, Ronald Kool en Marien Okkerse.

Op een heerlijke zondagmiddag genieten van geweldige talenten die onze stad rijk is? Dat kan! Op 4 december komen de studenten van ‘The Codarts Young Talent Bigband’ langs en op zondag 11 en 18 december waant u zich in Noord Afrikaanse sferen met Maghreb Talent. Tijdens Maghreb Talent zullen verschillende showcases – allen met een link naar Noord Afrika- getoond worden, waaronder die van zangeres Karima ElFillali. Gratis entree!

Maar er is meer! Dinsdag 6 december Flamenco Jazz, onder leiding van Flaco de Nerja en Rodrigo Parejo en vrijdag 9 december de band Voodrish; een bont gezelschap aan muzikanten die u mee op reis nemen over de hele wereld met jazz, punk en electronische grooves. Entree: € 2,50.

En wat dacht u van: Caffeine Vocal Ensemble in kerstsferen, Dizzy Jazz Session Feat. The Neumatic Quartet, Sallons Sings at Jazz Café Dizzy of Coolhaven Quintet Jazz Session.

Eén en al warmte dus in Dizzy, gedurende de decembermaand! Check voor de complete agenda www.dizzy.nl of onze facebookpagina.

Uit de krant