Afbeelding

Beleef Rotterdamse kunst en cultuur op z’n spannendst tijdens Museumnacht010

Cultuur 23 keer gelezen

Met maar liefst 34 locaties en de mooiste tentoonstellingen, collecties en een speciaal programma was Museumnacht010 2016 één feestelijke ontdekking. Op naar de volgende editie dus, op 4 maart 2017! Ook dit jaar belooft het een nacht te worden die je niet wilt missen. Dus zet die datum in je agenda en houd www.museumnacht010.nl in de gaten.

Tijdens Museumnacht010 krijg je de unieke kans om nachtelijk rond te dwalen en te ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur in huis heeft. Met je passe-partout op zak kun je bij ruim 30 locaties door heel de stad terecht voor te gekke exposites, bijzondere collecties, interactieve performances en voorproefjes van nieuwe projecten.

Je stapt gewoon binnen bij een van de deelnemende galeries en musea om van al het moois te genieten dat de stad te bieden heeft. Doe een rondje Museumpark, struin door het Witte de Withkwartier en maak kennis met bijzondere plekken in Rotterdam Oost. Vergeet niet een kijkje te nemen bij de deelnemers op Zuid en ontdek de Rotterdamse museumwereld in al z’n vormen.

Vervoer tijdens de nacht

De meeste locaties zijn gemakkelijk lopend of per fiets te bereiken, maar ook kun je gebruik maken van het speciale Museumnachtvervoer. Je passe-partout geldt als je vervoersbewijs. Je koopt deze het makkelijkste online of anders tijdens de nacht bij een van de verkooppunten in de stad. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws over de deelnemende locaties en de verschillende ticketprijzen.

Uit de krant