Nikki is absoluut geen diva, ze wil gewoon een knuffel en een hapje (én een huisje!)


Poes Nikki is uiterst charmant en een tikkeltje eigenzinnig
Poes Nikki is uiterst charmant en een tikkeltje eigenzinnig (Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond)

Nikki is absoluut geen diva, ze wil gewoon een knuffel en een hapje (én een huisje!)

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden door Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Deze week wordt een nieuw baasje en huisje gezocht voor de lieve Nikki.

Zwerfpoes Nikki werd liefdevol verzorgd nadat ze aan was komen lopen bij de melder. Maar toen bleek dat er uitbreiding op komst was, verhuisde ze naar een van de gastgezinnen van Stichting Zwerfkatten Rijnmond en bracht daar haar kittens ter wereld. Een eigenaar diende zich niet aan en alweer een paar maanden verder staan de kleintjes inmiddels op eigen pootjes. Nu natuurlijk nog een fijn huisje voor deze leuke poes van 3 jaar.

Adoptiekat Nikki is een pittige tante die heel goed weet wat ze wil. Maar daarbij is ze ook uiterst charmant en laat regelmatig haar zachte kant zien. Kortom, Nikki is van alle markten thuis en dat maakt haar aangenaam gezelschap voor degene die weet dat poezen nou eenmaal geen baasje hebben maar personeel. Wees gerust, Nikki vertoont absoluut geen diva-gedrag en haar sloofje wordt u evenmin. Gelijkwaardigheid is het motto. Dus laat deze veelzijdige en ietwat eigenzinnige schoonheid gewoon lekker haar ding doen… een beetje struinen in de tuin of kroelen op de bank en verder al die andere uiterst belangrijke zaken die een kat zoal bezighouden. Als u dan zorgt voor een knuffel en een hapje zo op z’n tijd, dan is intens tevreden gespin uw deel! Tja, je zou het voor minder doen, toch?

Lijkt u dit ook een droombaan? Meer informatie over het adopteren van deze charmante tante op: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-nikki/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden