Muziek, theater en cabaret in Rotterdamse tuinen, corona-proof!


Struinen in de Tuinen aan de Zuidsingel 20 in 2019 met de band Blue Spenders.
Struinen in de Tuinen aan de Zuidsingel 20 in 2019 met de band Blue Spenders. (Foto: Maarten J. Eykman)

Muziek, theater en cabaret in Rotterdamse tuinen, corona-proof!

Rotterdam - Het programma voor buitenfestival Struinen in de Tuinen is bekend. Op zondag 6 september is er muziek, theater en cabaret geprogrammeerd in zo'n 45 verschillende tuinen. De buitenpodia zijn voornamelijk bij particulieren en bij een enkele volkstuin, stichting of stadsboerderij.

Ruime tuinen bieden hun gazon aan voor verborgen talenten uit de buurt en slaan tuindeuren open voor publiek. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers op veilige afstand de paden bewandelen door de Rotterdamse wijken Overschie, Hillegersberg-Schiebroek, Prins Alexander, Noord en Kralingen-Crooswijk. Er is voor ieder wat wils; bijvoorbeeld rappers, dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars. In iedere deelnemende buitenruimte zijn drie optredens van elk 30 minuten te vinden, alle optredens hebben gratis entree. Reserveren is niet nodig.

Struinen in de Tuinen is een productie van Stichting De Bühne, voorheen Stichting de Cultuurbrigade. Naast het podiumkunstenfestival Struinen in de Tuinen organiseert deze stichting ook huiskamerfestival Gluren bij de Buren.

Benieuwd wat er speelt in jouw buurt, bekijk https://struinenindetuinen.nl/rotterdam/programma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden