Foto: Luxor Theater

Luxor Theater omgebouwd voor nieuwe start, zó ziet het er nu uit!

Rotterdam - Het nieuwe Luxor Theater is omgebouwd tot Club Luxor. Een intieme setting voor 400 personen, maar wel op gepaste afstand van de andere bezoekers. Dinsdagavond 11 augustus trad de Rotterdamse cabaretier Tim Hartog op tijdens een testavond in Club Luxor. 

De bezoekers waren razend enthousiast: “Enorm genoten van Club Luxor, fijne ambiance en alles keurig geregeld”. Club Luxor is helemaal klaar voor de openingsavond met twee akoestische concerten van The Kik op zaterdag 15 augustus. 

Het podium van het nieuwe Luxor Theater is uitgebouwd, er staan tafeltjes en stoeltjes zoals je dit kent in een comedyclub of clubconcert. Je scant zelf je kaarten, er zijn looproutes door het pand gezet. Het gaat allemaal net even anders, dus dat moest getest worden. 

Rotterdammer Tim Hartog trad tijdens de testavond op voor relaties, ambassadeurs en medewerkers van het Luxor Theater. Die waren erg onder de indruk van de omgebouwde zaal. Je zit op gepaste afstand van andere bezoekers, maar nog steeds heel dicht bij je favoriete artiest en de gezellige sfeer blijft behouden. Het theater kan na deze testavond nog de laatste puntjes op de i zetten en is klaar voor de start van Club Luxor op 15 augustus. 

The Kik trapt aanstaande zaterdag af in Club Luxor met twee akoestische concerten. De band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van ‘Simone’ tot ‘Angela’ en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. De kaartverkoop gaat hard maar er zijn nog tickets beschikbaar via de website van het Luxor Theater.

Na The Kik staan er nog veel meer voorstellingen in Club Luxor op het programma. In het genre cabaret, concerten en theatercolleges met namen zoals Patrick Laureij, Ronnie Flex en Michael Pilarczyk. Er worden de komende tijd nog veel namen toegevoegd aan de agenda van Club Luxor. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden