Heren 1 van Feyenoord Handbal bij de vorige competitiestart. Tweede van rechts (gehurkt) coach Arjan Koster. (Foto: Frans Borsten)
Heren 1 van Feyenoord Handbal bij de vorige competitiestart. Tweede van rechts (gehurkt) coach Arjan Koster. (Foto: Frans Borsten) (Foto: )

Feyenoord Handbal super gemotiveerd voor seizoensstart

Rotterdam - De mannenselectie van Feyenoord Handbal traint sinds vorige week weer vier à vijf keer per week in de aanloop naar de nieuwe competitie. De groep is super gemotiveerd, schetst coach Arjan Koster, want door de uitbreiding van de eredivisie van twaalf naar zestien teams kregen de Rotterdammers de kans om vanuit de middenmoot van de eerste divisie naar het hoogste niveau te promoveren.

“Het wordt een lange competitie,” verwacht Koster, “van 12 september tot begin april, met slechts twee weken vrij rond kerst en oud en nieuw. Daarom proberen we nu al zoveel mogelijk blessurepreventief te trainen. Vier spelers zijn vertrokken of gestopt, de open plekken zijn inmiddels opgevuld doordat jonge spelers zijn doorgeschoven. En vanuit België is Pascal Haak, die eerder bij HARO handbalde, bij ons team gekomen."

“Ons doel is handhaven, en ik ben er heilig van overtuigd dat dat gaat lukken”, aldus Koster. “De kracht van dit team zit in de drive om er met elkaar het beste van te maken. Eén ploeg degradeert, dus we hoeven er maar één onder ons te houden. Dat biedt perspectief.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden