We vinden het nu al gezellig!
We vinden het nu al gezellig! (Foto: Pleinbioscoop Rotterdam)

Pleinbioscoop kijken vanaf het terras van Hotel New York, zo gaat dat eruit zien!

Rotterdam - Pleinbioscoop Rotterdam begint morgen (woensdag 12 augustus). De openluchtbioscoop wordt dit jaar samen met LantarenVenster georganiseerd en staat niet in het Museumpark, maar op de kop van de Wilheminapier. Je kunt een kaartje voor een stoel kopen, maar óók een tafeltje op het terras van Hotel New York!

Vanaf vandaag zijn de tickets voor op het terras (op het gras) van Hotel New York verkrijgbaar! Op het Pleinbioscoop-veld staan de stoelen keurig anderhalve meter uit elkaar, maar het terras van Hotel New York staat vol tweepersoons tafeltjes, die je dus kunt delen met iemand uit hetzelfde huishouden. De tickets zijn voor twee personen, en zijn inclusief 15,00 euro bestedingstegoed voor eten en drinken bij Hotel New York

Pleinbioscoop Rotterdam staat al 33 jaar bekend als de grootste openluchtbioscoop van Europa. De jaarlijkse Pleinbios is voor menig Rotterdammer een zomerse traditie. Vanwege de verbouwing van het Museumpark en de coronamaatregelen staat bezoekers dit jaar een extra bijzondere editie te wachten.

Kijk voor kaartjes en het complete programma op de website van Pleinbioscoop Rotterdam.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden