Verloting van laatste tien oude lampen uit de brandgrens!

Rotterdam - Toen we eind juni een bericht op dehavenloods.nl plaatsten over de verkoop van de oude brandgrenslampen hadden we het nét even te druk om er zelf eentje aan te schaffen. Een uurtje later probeerden we het alsnog, maar nee hoor... ze bleken al uitverkocht. Wijzer geworden van toen, sturen we nu meteen een mailtje om kans te maken op één van de laatste tien lampen die verloot gaan worden!

De gemeente heeft nog een tiental oude lampen van de brandgrens te koop. Omdat de eerste verkoopronde heel hard ging, worden de laatste lampen nu verloot. De lampen zijn onlangs vervangen omdat er veel kapot waren. Een aantal oude lampen gaat naar Museum Rotterdam, maar de rest wordt verkocht. Er worden alleen nog rode exemplaren verloot, de groene zijn niet meer beschikbaar.

Nadat de lampen zijn verloot, kan degene die hierover bericht krijgt, een lamp aanschaffen voor een bedrag van minimaal 25 euro per stuk. Er mag maximaal 1 lamp worden aangeschaft. De opbrengst gaat naar het Vfonds, dat zich richt op de erkenning en waardering voor veteranen en andere geüniformeerden, het levend houden van de herinnering aan oorlog en vredesmissies, het herdenken van slachtoffers en het vieren van de vrijheid. Het is ook mogelijk extra geld te doneren.

Wie graag een oude lamp/armatuur van de brandgrens wil kopen kan tot en met 14 augustus een e-mail sturen naar: brandgrenslampsb@rotterdam.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden