Foto: Segraphy
Foto: Segraphy (Foto: )

Extra concert van Gaidaa in LantarenVenster

Rotterdam - LantarenVenster presenteert op vrijdagavonden in augustus Jazz on Friday: live jazz voor maximaal 75 liefhebbers. In een intieme en veilige jazzclub-setting genieten van zeer diverse concerten door topmuzikanten van eigen bodem. Vrijdag 14 augustus geeft de 20-jarige Nederlands-Soedanese zangeres Gaidaa een extra concert op de late avond. 


Omdat Gaidaa’s eerder aangekondigde concert op vrijdag 14 augustus om 20.00 uur bijna uitverkocht is, geeft zij er dezelfde avond om 22.00 uur nog eentje.
De 20-jarige opkomende Nederlands-Soedanese zangeres Gaidaa groeide op in Eindhoven, de stad waar ze haar muzikale talenten ontwikkelde. Ze liet in 2018 voor het eerst van zich horen door een feature op Full Crates beklemmende track A Storm On A Summers Day, waarop ze goudeerlijke lyrics over liefde en verlies zong. Op het platform COLORS debuteerde ze in 2019 met haar prachtige eigen single Morning Blue. In datzelfde jaar bracht Gaidaa de single I Like Trouble uit. Haar debuut-EP Overture is nét uit.
Ze gaf een concert op Eurosonic-Noorderslag, en toerde met of opende voor artiesten als Masego, Full Crate en de Soedanese kunstenaar Bas. Naast haar geëngageerde Soedanese projecten, heeft ze inmiddels een stevige muzikale basis gecreëerd in Nederland.
Voor dit concert zijn uitsluitend zitplaatsen – op voldoende afstand – beschikbaar.
De concertzaal opent 30 minuten voor aanvang van het concert. Drankjes in de zaal zijn toegestaan. Meer info via www.lantarenvenster.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden