Boekenmarkt Caeciliakerk met gratis boek-actie

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site via 'Schrijf mee' zelf een bericht met foto plaatsen!

Op zaterdag 15 augustus staan de deuren van de St. Caeciliakerk weer open voor de boekenmarkt. Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn bezoekers welkom en treffen dan een keur aan boeken, ruim opgesteld i.v.m. Corona.

Dus ook in de vakantieperiode een boekenmarkt. En deze maand is er in de Caeciliakerk de jaarlijkse “gratis-boek-actie”. Bij aankoop van één of meerdere boeken zijn er gratis boeken uit te zoeken uit de omvangrijke voorselectie van allemaal goede boeken. Volg de aanwijzingen.

De bezoekers zullen versteld staan van het enorme assortiment boeken dat wordt aangeboden. Elke maand staan er nieuwe boeken en nu, bij hoge uitzondering, is ook de Bouquet-reeks zowel los als per doos (voor een speciale prijs) te koop. Bovendien zijn er op veler verzoek weer LP's, DV's en Cd’s in de kerk te vinden.

I.v.m. Corona hebben de rijen met boeken een grote onderlinge afstand. Iedere bezoeker kan zo makkelijk 1,5m afstand aanhouden en toch op zijn/haar gemak alle boeken bekijken. Bij binnenkomst dienen bezoekers contactgegevens te noteren (worden vertrouwelijk behandeld) - aanwijzingen van medewerkers dienen opgevolgd te worden.

Een ieder is van harte welkom (10-15 uur) - Zocherstraat 90 (ingang Jan Bijloostraat) - Lage Land, Rotterdam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden