Poes Picknick
Poes Picknick (Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond)

Lieftallige dame zoekt nieuw plekje om te picknicken

Rotterdam - Dit bericht is via dehavenloods.nl ingestuurd door Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Iedere Rotterdam kan op onze website via 'Schrijf mee' zelf een bericht met foto plaatsen.

Adoptiekat Picknick, een lieftallige dame van 2 jaar, bivakkeerde al enige tijd nabij een zorginstelling en regelmatig vlijde ze zich daar neer op het groene gazon, wachtend op wat lekkers van het personeel. Maar toen ze op een zomerse dag het picknickkleedje uitspreidde en er drie kleine kittens aanschoven, wisten haar verzorgers dat het zo niet verder kon. Zulke kleintjes horen natuurlijk niet op straat. Kortom, het gezellig samenzijn werd vrolijk voortgezet in de kattenopvang waar het kleine grut veilig kon opgroeien. Inmiddels zijn ze alle drie uitgevlogen, ieder met hun eigen picknickmandje en een knuf van mams. Nu zoeken we voor onze lieve Picknick een huisje met tuin waar ze haar kleedje weer mag uitspreiden. Uiteraard om gezellig samen te genieten van het zonnetje en een hapje, maar Picknick vindt niks zo fijn om daarna lekker uit te buiken al kroelend met haar nieuwe personeel!

Mag deze lieverd voor altijd bij u komen picknicken? Meer informatie op: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-picknick/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden