Foto: Rapair Café

Nieuwe locatie voor Repair Café Lage Land

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan via 'Schrijf mee' op onze site een bericht met foto plaatsen!

Vanaf 1 augustus is het Repair Café Lage Land niet langer te vinden op het Bramanteplein (locatie Prinsenhof) maar zitten de vrijwilligers in het Huis van de Wijk aan de Remmet van Milplaats 15.

Medewerkers van het Repair Café voeren kleine reparaties voor u uit aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, meubilair, speelgoed, naai-en verstelwerk aan kleding en textiel of wat verder ter reparatie aangeboden wordt. Het café is opgericht als initiatief om de afvalberg te verkleinen. Tegenwordig worden producten snel weggegooid terwijl met wat tijd en aandacht veel spullen een stuk langer gebruikt kunnen worden. Het Café wordt gerund door vrijwilligers van Buurtwerk, gereedschap is in ruime hoeveelheden aanwezig waardoor de prijs voor een reparatie, indien deze uitvoerbaar is, slechts 2 euro bedraagt. Wanneer (nieuwe)onderdelen nodig zijn, dan zijn de kosten daarvoor wel voor eigen rekening.

Heeft u iets dat u wilt laten maken? Kom langs, u bent van harte welkom op maandagochtend van 9.30 tot 11,00 in de even weken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden