Muziek op zondagmiddag.
Muziek op zondagmiddag. (Foto: )

Flamenco op De Blije Wei

Rotterdam - Het eerste zondagmiddagconcert bij kinderboerderij De Blijde Wei van de werkgroep Ommoordse Veld met alle nieuwe coronamaatregelen ging een peer weken geleden heel goed. En dus gaat de organisatie met een gerust hart verder.

Op zondag 9 augustus staat op het programma Duo Flamenco Light. Kambiz Afshari en Abdel Chico spelen naast serieuze flamenco-stukken ook een lichter repertoire met bijvoorbeeld covers van Gypsy Kings en meer bekende Spaanse nummers. Duo Flamenco Light trad vorig jaar op in het 50 jaar Ommoord festival dat ze nog een keer op De Blijde Wei te horen zijn.

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 9 augustus van 15.00-16.00 uur op de Blijde Wei. De toegang is gratis, de concerten zijn een bewonersinitiatief en worden mogelijk gemaakt door financiële steun van de gebiedscommissie Prins Alexander.
Op 6 september halen we een concert in dat in mei gepland stond en op 13 september is het laatste concert van dit seizoen. 6 september speelt strijkorkest Touché klassieke muziek en op 13 september speelt TenSea lichte muziek uit de jaren ’50 tot nu.

Reserveren kan via ommoordseveld@upcmail.nl of via telefoonnummer 010-2201060. Meer info op ommoordseveld.blogspot.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden