Foto: Pleinbioscoop Rotterdam

Toch nog een filmprogramma van Pleinbioscoop

Rotterdam - Toen bekend werd dat alle evenementen tot september niet konden doorgaan door corona, werd ook de Pleinbioscoop geannuleerd. Maar achter de schermen is de organisatie aan de slag gegaan met een alternatief: Pleinbioscoop op de Kop van Zuid. Van 12 t/m 30 augustus programmeert Pleinbioscoop elke avond een film in op de pier achter Hotel New York, in samenwerking met LantarenVenster. Vandaag werd het filmprogramma bekend gemaakt. 

Het gaat er dit jaar iets anders aan toe dan normaal. Van je stoel zelf neerzetten is geen sprake. Die staan al klaar om anderhalve meter te garanderen. Eigen eten en drinken meenemen mag ook niet, maar dit kun je wel bestellen (liefst vooraf om rijvorming te voorkomen). De tickets zijn iets duurder dit jaar (11 euro, regulier tarief) omdat de stoelhuur en service kosten al bij de prijs in zitten.

Iets meer dan een week geleden maakte Pleinbioscoop al bekend alsnog twee films in de buitenlucht te vertonen op het dak van De Hofbogen. De tickets hiervoor zijn inmiddels al uitverkocht. 

Bekijk het programma op pleinbioscooprotterdam.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden