Valies zoekt 'a room with a view'.
Valies zoekt 'a room with a view'. (Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond)

Valies heeft haar koffertje al gepakt..

Rotterdam - Adoptiekat Valies is een aanhankelijk meiske van pas twee lentes jong en wil haar kamertje in de kattenopvang graag verruilen voor iets anders. We laten Valies even zelf aan het woord:

“Hallo beste mensen, er is me verteld dat ik hier maar tijdelijk verblijf, zeg maar een soort vakantie in een hotel speciaal voor katten. Weet je… het is hier helemaal niet verkeerd hoor. Schoon, opgeruimd en de roomservice is werkelijk prima. Echt, al die lieve kamermeisjes… nou ja, plus een enkele butler, hihi! Het bedje is comfortabel, de catering voortreffelijk… Maar ik heb toch wel een klacht over dit hotel. Het uitzicht, tja, dat is nogal belabberd. En een uitstapje om de omgeving te verkennen zit er ook niet in. Dus ik heb toch maar besloten om hier uit te checken. Nu hoor ik dat iedereen massaal thuis vakantie viert vanwege een of ander virus. Niks buitenland maar gewoon lekker in eigen tuin met de familie. En kijk, dat lijkt me nou reuze gezellig. Dus mag ik voor onbepaalde tijd bij u boeken? Het liefst voor altijd. Dan pak ik alvast mijn koffertje!”

Lijkt u dit nou ook zo reuze gezellig en mag Valies bij u thuis haar koffertje uitpakken? Meer informatie over het adopteren van een kat bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond op de website.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden