Foto: Tessa Stavenuiter

De leidsters van peuterspeelzaal Ieniemienie genieten na

Rotterdam - Peuterspeelzaal Ieniemienie in Ommoord kijkt terug op een feestelijke afsluiting van het schooljaar.


'Inmiddels is het stilletjes bij peuterspeelzaal Ieniemienie in Rotterdam-Ommoord. Iedereen geniet hopelijk van de vakantie en we kijken terug op een feestelijke afsluiting van het afgelopen schooljaar. We gingen picknicken op het schoolplein en op de andere dagen mocht iedereen in pyjama naar school voor onze jaarlijks terugkerende pyjamaparty.

'De peuterspeelzaal bevindt zich in het gebouw van basisschool de Horizon. Bij peuterspeelzaal Ieniemienie zijn kinderen vanaf 2 jaar van harte welkom! Totdat zij 4 jaar worden mogen zij bij Ieniemienie blijven. 

De peuterspeelzaal bestaat al ruim 20 jaar en staat goed bekend in de wijk Ommoord, vooral om zijn gezellige, warme sfeer. De kinderen komen naar Ieniemienie om te spelen. Voor kinderen van deze leeftijd staat spelen gelijk aan leren en daar begeleiden de peuterleidsters de kinderen graag bij! Elk kind komt minimaal 2x in de week naar de peuterspeelzaal. De kinderen worden hier gestimuleerd in hun ontwikkeling op motorisch, verstandelijk, sociaal en emotioneel gebied. De taalontwikkeling, creativiteit, het spelen, muziek en bewegen komen dan ook dagelijks aan bod.

Na de zomervakantie ontvangen we onze peuters met een warm welkom en hopen we snel weer nieuwe blijde gezichtjes te zien!'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden