Still uit de film Okavango River of Dreams - Paradise'
Still uit de film Okavango River of Dreams - Paradise' (Foto: )

Wildlife Film Festival Rotterdam gaat door, in de bios én online

Rotterdam - Het Wildlife Film Festival Rotterdam gaat dit jaar gewoon door en zal ook in fysieke vorm plaatsvinden! Vanwege de beperkte capaciteit in de bioscoop zijn de films dit jaar ook online te bekijken én vanaf september worden elke zondag tijdens de WFFR Preview Tour een film vertoond uit het programma van de komende editie.


Wildlife Film Festival Rotterdam WFFR is een meerdaags filmfestival voor natuurfilms. Gedurende zes dagen worden er 56 nieuwe producties uit binnen- en buitenland vertoond. Daarnaast zijn er interessante masterclasses met o.a. bekende filmmakers en een speciaal programma voor kinderen van 8 - 12 jaar. Voor scholen (primair en secundair) heeft WFFR een toegankelijk en interactief educatieprogramma. Het educatie programma is zowel fysiek als online beschikbaar.

WFFR

WFFR is meer dan alleen een filmfestival met mooie natuurfilms. WFFR vertelt het actuele verhaal van de natuur, in beeld gebracht door bekende en minder bekende onafhankelijk filmmakers uit de hele wereld. Klimaatverandering, illegale (wilde) dierenhandel, natuurbehoud, duurzaamheid, beschermde diersoorten... Alle belangrijke natuurthema's van vandaag komen aan bod. Bij WFFR geniet je dus niet alleen van mooie natuurfilms, je bent ook meteen up to date op het gebied van natuur en klimaat.

WFFR zal dit jaar ook online te bezoeken zijn via de website. Het online festival vindt plaats op dezelfde dagen als het fysieke festival. In de aanloop naar het festival gaat er vanaf september elke zondag een film in voorpremière. Voor deze speciale en exclusieve online vertoningen komt een beperkt aantal kaartjes beschikbaar à 4,50 euro per stuk. De films worden aangekondigd op de website en via de nieuwsbrief. Met een unieke code kun je thuis inloggen en de film gedurende één dag bekijken.

WFFR 2020 vindt plaats van dinsdag 27 oktober t/m zondag 1 november 2020 in filmtheater Cinerama in het centrum van Rotterdam. Het volledige programma van WFFR staat vanaf 1 oktober op onze website. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2020.

Kijk voor alle info op www.wffr.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden