Wat wil jij nou eens graag voor de stad of iemand in de stad doen? Mail het naar De Havenloods!
Wat wil jij nou eens graag voor de stad of iemand in de stad doen? Mail het naar De Havenloods! (Foto: Make It Happen/Guido Pijper)
WINACTIE

Deze week kun je winnen dat je iets mag géven!

Rotterdam - In De Havenloods en op dehavenloods.nl staan vrijwel elke week lezersacties, winacties waarbij je kans maakt op bijvoorbeeld gratis kaartjes of en diner voor twee. Zo wonnen lezers van De Havenloods afgelopen weken al eens een gratis geveltuintje, een overnachting op Cultural Campsite en een vaartocht op zee met zeilschip Eendracht.

Maar, dachten we afgelopen week, kunnen we zo'n actie niet eens omdraaien? Krijgen is leuk, maar géven is natuurlijk nog veel leuker! Dus deze week kun je winnen dat je iets mag geven. Iets geven aan een organisatie of persoon in Rotterdam die bijvoorbeeld wel wat hulp kan gebruiken. Een goed doel waar je (als winnaar van deze lezersactie) een paar uur gaat helpen of zo.

Je wint dus dat je lief mag zijn voor een ander. Dat kan natuurlijk altijd wel, daar heb je ons misschien niet eens voor nodig, maar het kan geen kwaad dat op deze manier eens extra te benadrukken. En wat extra aandacht voor sommige Rotterdamse goede doelen is wellicht ook fijn in een tijd die niet altijd even makkelijk is.

Dus denk even na waar jij wel eens een handje zou willen helpen komende tijd en dan gaan wij dat regelen. Verzin wat je graag voor de stad of iemand in de stad wil doen en beschrijf dat (met je gegevens) naar redactie.hl@dpgmedia.nl!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden