Miauw!
Miauw! (Foto: CatVideoFest)

De grappigste en leukste filmpjes op kattenfestival CatVideoFest

Rotterdam - Op Wereld Kattendag - zaterdag 8 augustus - keert het kattenfilmpjes-festival CatVideoFest terug in LantarenVenster. Nog groter zelfs dan de succesvolle eerste editie, met 70 minuten lang de grappigste en leukste kattenfilmpjes op groot scherm. Én de verkiezing van het Beste Rotterdamse Kattenfilmpje!

Ook dit jaar bestaat het festival uit een compilatie van ontelbare uren unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en internetfilmpjes. LantarenVenster organiseert er een groots evenement omheen. Het filmtheater vertoont CatVideoFest zaterdag 8 augustus drie keer, om 16.30,19.15 en 21.00 uur.

Ook is er vanwege Wereld Kattendag in Rotterdam een heus kattenfilmpjesfestival voor Rotterdamse katten. Je kunt zelf je kattenfilmpje insturen en op 8 augustus wordt dan de award voor Beste Rotterdamse Kattenfilmpje uitgereikt. Stuur voor 1 augustus jouw beste kattenfilmpje (niet langer dan 2 minuten, het liefst via wetransfer.com) naar mail@lantarenvenster.nl onder vermelding van CatVideoFest en maak kans op een prijzenpakket vol extravagante kattencadeaus. 

Lees verder onder het filmpje.


Een deel van de opbrengst van CatVideoFest gaat naar Stichting Zwerfkatten Rijnmond en verder krijgen bezoekers van CatVideoFest op vertoon van hun bioscoopkaartje vijftig procent korting op entree bij Katten Café Pebbles.

Kijk hier voor meer informatie én de kaartverkoop!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden