Op de foto van links naar rechts: Kitty de Jong (Correct), Anass El Khattabi (Hoogvliet), Frans de Jong (Correct)
Op de foto van links naar rechts: Kitty de Jong (Correct), Anass El Khattabi (Hoogvliet), Frans de Jong (Correct) (Foto: )

Supermarkt Hoogvliet doneert aan Rotterdams Radio Museum

Rotterdam - Supermarkt Hoogvliet aan de Ceintuurbaan in Rotterdam heeft het Rotterdams Radio Museum verrast met een mooie donatie. Een symbolische cheque werd door supermarktmanager Anass El Khattabi overhandigd aan Kitty en Frans de Jong (directieleden en eigenaren Correct). Met de donatie bedankt Hoogvliet de directie van Correct voor het gebruik van een ruimte om sollicitanten te ontvangen.

De supermarkt van Hoogvliet opende op donderdag 16 juli aan de Ceintuurbaan in Rotterdam. Terwijl het winkelpand volledig werd verbouwd en ingericht, moesten er al nieuwe collega's worden aangenomen. Correct bood een ruimte aan waar de sollictatiegesprekken konden plaatsvinden. "Ontzettend fijn, want nu konden we de gesprekken vlakbij onze nieuwe supermarkt laten plaatsvinden. Voor de sollicitanten ook wel zo prettig", aldus supermarktmanager Anass.

De Stichting Rotterdams Radio Museum is in 1988 opgezet door Harry de Jong sr., een vroegere directeur van de firma Correct. De collectie omvat vrijwel alle vormen van consumentenelektronica zoals radio, televisie, videorecorders, cd- en dvd-spelers, etc. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden