Foto via Twitter: @jeannettehendri
Foto via Twitter: @jeannettehendri (Foto: Jeannette Zoon)

Heerlijke maand augustus verwacht bij Paviljoen aan het Water

Rotterdam - In augustus is er van alles te doen in het Paviljoen aan het Water aan de Brielselaan 57 in Charlois. Terwijl de boten op de achtergrond heen en weer varen, geniet je van lekker eten en een gratis cultureel programma.

Op 6 augustus programmeert Theo Huijgens de film Broken Circle Breakdown van Felix van Groeningen. De film vertelt het liefdesverhaal tussen tattoo kunstenares Elise en banjospeler Didier. Een intens liefdesverhaal, vol passie en met een heerlijke bluegrass soundtrack. Tijdens deze avond wordt een heerlijke avondhap opgediend, geïnspireerd op de New Orleanse keuken. De avondhap kost €7,50,- per persoon. 

Ook 'A Musical Journey Around the World' komt naar Paviljoen aan het Water. Programmeur Lena Evora nodigt drie artiesten afzonderlijk van elkaar uit om het publiek mee te nemen naar een ander deel van de wereld. Op 14 augustus reizen de bezoekers af naar Congo met muzikant Kadogo 1er.

Op vrijdag 28 augustus heeft muziekprogrammeur Polle van Gijzel een energieke avond samengesteld. Na een verrassing voorprogramma van talent uit de buurt speelt de band L’Chaim. L’Chaim (‘Op het leven’ een Hebreeuwse toost) maakt muziek die leunt op Oost-Europese tradities en bestaat uit acht musici uit Nederland, Spanje en Italië. Met hun achtergronden in de klezmer, Balkan, pop, jazz, Iraanse en Spaanse muziek maken ze een energieke mix van allerlei (wereld)muziek.

Naast het veelzijdige programma staat er elke vrijdag en zaterdag een kookteam klaar dat voor de heerlijkste gerechten zorgt. Voor €15 per persoon krijg je een driegangenmenu met verschillende culinaire smaken. Reserveren voor het eten kan via de facebookpagina van het Paviljoen aan het Water. Reserveren voor het programma via pahwreserveren@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden