Powerwalking in Nesselande.
Powerwalking in Nesselande. (Foto: Monica van der Knaap)

Start-to-Powerwalk-cursus in Nesselande

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan via 'Schrijf mee' op onze site een bericht met foto plaatsen!

Twijfel je of je conditie goed genoeg is en ben je benieuwd of Powerwalken iets voor je is? Vind je het fijn om met beginners tegelijk te starten en lukt het je niet om zelf in actie te komen? Doe dan mee met de cursus Start-to-Powerwalk en werk aan je fitheid, gezellig in een groep, buiten. Nu heb je een stok achter de deur!

Met de Start-to-Powerwalk cursus werken we in drie weken vooral aan de Powerwalk techniek, met als doel aan het eind van de cursus genoeg tempo te hebben opgebouwd om mee te kunnen in de reguliere lessen.

Powerwalking is zowel voor mannen als vrouwen, met elke les een andere route en oefeningen. De cursusdagen zijn dinsdag 4 augustus, 11 augustus en 18 augustus. We starten om 19.30 uur. We verzamelen en vertrekken vanaf de ingang van het gezondheidscentrum Nesselande, tegenover de Albert Heijn.

De kosten voor de Start-to-Powerwalk cursus zijn 22,50 euro. Daar we de groepen beperkt willen houden om persoonlijke aandacht te kunnen blijven geven, geldt Vol = Vol.

Heb je interesse of vragen, stuur een berichtje via Facebook of op 06-11098764, of meld je direct aan en geef aan dat je interesse hebt in deze cursus.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden