Foto:

Restaurant Dertien serveert alle gerechten als voorgerecht

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via 'Schrijf mee' op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Vanaf 13 juli lanceert Restaurant Dertien een nieuw concept; “13 gerechten voor €13,- per gerecht.” De gerechten worden geserveerd ter grootte van een voorgerecht, waardoor je volop kunt combineren en eventueel delen met je tafelgenoot.

De topkoks van Dertien onder leiding van chef-kok Jurren Terlouw zullen de sterren van de hemel koken met gerechten die voornamelijk bestaan uit producten van lokale bodem. Zowel voor de lunch als voor het diner is er een “13 voor 13” kaart gecreëerd. Van deze gerechten kunnen de gasten genieten zowel binnen, als op het vernieuwde terras waar meer dan 50 zitplaatsen zijn met voldoende ruimte om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, gelokaliseerd in 1 van de populairste gebieden van Rotterdam; Het “Foodsquare”, naast de Witte de Withstraat en is een hotspot voor “Foodies” & Alike.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden