Foto:

Speuren naar bijzondere boeken in Caeciliakerk

Rotterdam - Op de derde zaterdag van juli (de 18e) bent u weer welkom in de Sint Caeciliakerk tussen 10.00 en 15.00 uur. Ook deze maand is er weer een nieuw en uitgebreid aanbod.


Vele romans en leesboeken in alle genres: literatuur, spannend, chicklit, streekromans, Engels talig, kinderboeken - zowel om voor te lezen als leesboeken vanaf 7 jaar.

Ook bij de themaboeken is er een uitgebreide keuze: boeken over geschiedenis, auto's, tuinieren, natuur, koken, Nederland (en andere landen), Rotterdam, sport, religie, enz.  

En kunt u onverhoopt niet vinden wat zoekt: de medewerkers helpen graag met uw zoekactie. Uw vraag wordt genoteerd en u krijgt een berichtje zodra er iets gevonden wordt.

Corona

Natuurlijk worden de richtlijnen van het RIVM opgevolgd. Door de ruime opstelling kunt u makkelijk de 1,5 m afstand aanhouden. Met maximaal 25 aanwezige bezoekers zult u misschien bij de ingang even moeten wachten. Aanwijzingen van de medewerkers dienen opgevolgd te worden.

Het is ook verplicht om uw contactgegevens achter te laten zodat u gewaarschuwd kunt worden in geval er bij een bezoeker een corona besmetting bekend wordt. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

U vindt de Sint Caeciliakerk aan de Zocherstraat 90 in Rotterdam (ingang aan de Jan Bijloostraat).

Wilt u meer informatie: bcm.caecilia@live.nl of 06 575 94 607.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden