Foto:

Nieuw in Alexandrium: The Sting, Cotton Club en Costes

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer of Rotterdamse organisatie kan op onze website zélf een bericht met foto plaatsen. De redactie zet die berichten online én probeert een plekje in de krant te vinden.

Op donderdag 9 juli is The Sting in Alexandrium Shopping Center geopend. Op 30 juli volgt de opening van Cotton Club en in de herfst opent ook winkel Costes de deuren in het overdekte Rotterdamse winkelcentrum.

In Alexandrium Shopping Center zijn op donderdag 9 juli om 09.30 uur de deuren van de nieuwe winkel The Sting geopend. Er was al een vestiging in het winkelcentrum, maar die is nu verhuisd naar een nieuwe locatie in de passage bij H&M en Albert Heijn. Hier heeft The Sting een prachtige nieuwe winkel geopend die erg groot is en een volledig aanbod heeft voor mannen en vrouwen. The Sting is te vinden op Poolsterstraat 40C. Naast The Sting openen binnenkort nog 2 winkelformules van deze keten. Op 30 juli volgt de opening van Cotton Club en in de herfst opent ook winkel Costes de deuren in het overdekte Rotterdamse winkelcentrum. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden