Foto:

Doe mee met Vakantielezen van Bibliotheek Rotterdam en win prijzen!

Rotterdam - Op vakantie in eigen stad? De Euromast, Plaswijckpark, de Bibliotheek, het voetbalstadion van Excelsior, het Kralingse Bos en de Rotterdamse haven; ze komen allemaal aan bod in het Vakantielezen van Bibliotheek Rotterdam!

Voor alle kinderen die deze zomer wat extra uitdaging kunnen gebruiken zijn er 6 weken lang 6 thema's, 6 opdrachten, 6 boeken en héél veel prijzen. "Tijdens de zomervakantie wordt er vaak minder gelezen, hierdoor blijft de taal- en leesontwikkeling van kinderen stil staan of gaat achteruit," aldus de bibliotheek. Dan kan een beetje hulp van Vakantielezen welkom zijn.

Hoe je meedoet? Haal in de eerste week van de vakantie jouw tasje op bij de vestiging in de buurt, lees of luister een boek dat bij het thema én bij jou past, verdien stempels met het maken van opdrachten, lever alle opdrachten aan het einde van de vakantie in bij de bibliotheek en... maak kans op allerlei prijzen!

Zoals een tablet, vrijkaartjes voor de Euromast, een rondvaart met de Spido, gratis ijsjes bij Beach House Kralingse Bos, vrijkaartjes voor Plaswijckpark óf toegangskaarten voetbalwedstrijd van Excelsior.

Iedere vakantie week staat een andere Rotterdamse plek centraal. Meedoen is gratis. Meer info: www.bibliotheek.rotterdam.nl/nieuwsoverzicht/457-op-vakantie-in-eigen-stad-met-vakantielezen.Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden