Kiss All Hipsters is terug!
Kiss All Hipsters is terug! (Foto: Rotown)

Tijdens het eerste feest na de lockdown dans je in Rotown zittend op je stoel

Rotterdam - We zijn héél erg benieuwd hoe het er zaterdag 18 juli aan toe zal gaan tijdens Kiss All Hipsters, het eerste feestje in Rotown sinds de gedwongen lockdownsluiting. Het wordt een heel apart feestje, zittend met je date, niet opstaan, maar meedeinen met de muziek op je stoel. Contact met anderen (én de dj) kun je alleen hebben via een speciale Kiss all Hipsters-WhatsApp-groep

Kiss All Hipsters was destijds één van de laatste feestjes in Rotown voor de lockdown en het is nu het eerste feestje dat weer terug is! Uiteraard is het in onze favoriete concertzaal aan de Nieuwe Binnenweg wél 100% corona-veilig, dus dansen op de bar is verboden, maar meedeinen in je stoel mag wel. 

Er zijn zaterdag 18 juli twee blokken. Je kunt van 20.30 tot 21.45 uur gaan, of van 22.00 tot 23.15 uur. Als je naar beide blokken wilt, moet je tussendoor wel even naar buiten, want dan wordt alles schoongemaakt. Voor één blok betaal je 6,00 euro, voor beide blokken 7,00 euro. De dj's draaien zoals altijd tijdens Kiss All Hipsters indie, eclectic pop, hiphop en electronica.

Er zijn vaste zitplaatsen per twee. Daar moet je gedurende de set blijven zitten. Na afloop word je direct naar buiten begeleid. Als er ruimte is op het terras kun je daar nog iets drinken. Verder gelden natuurlijk alle coronamaatregelen wat betreft eventuele gezondheidsklachten die overal gelden.

Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden