Foto: Mister-Postman 2020

Ahoy-optreden John Williams binnen enkele uren uitverkocht

Rotterdam - TV-presentator John Williams treedt zaterdagavond 11 juli op in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Speciaal voor de fans, online-volgers en liefhebbers van Johnny’s World wordt de Rotterdamse poptempel omgebouwd tot 'de grootste huiskamer van Nederland”.' Het opreden was binnen enkele uren uitverkocht.

Bezoekers kunnen plaatsnemen in tientallen mini-huiskamers van waaruit zij genieten van een ruim drie uur durende “R&B Oldskool Hits” show. De huiskamers worden op voldoende afstand van elkaar geplaatst, zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.

Sinds afgelopen vrijdag konden fans tickets reserveren voor de Home Ahoy editie van Johnny’s World-inclusief een overnachting in het Citizen M Hotel. De belangstelling bleek  zo groot dat alle beschikbare tickets binnen enkele uren waren uitverkocht.

De corona-uitbraak betekende eind maart een abrupt einde voor de John Williams’ R&B Oldskool Hits theatertournee. Alle geplande theatervoorstellingen werden geannuleerd waardoor de betrokken artiesten plotsklaps zonder werk kwamen te zitten. Dat was voor John Williams aanleiding om nieuwe manieren te onderzoeken om zijn muzikale collega’s te helpen. Hij lanceerde hét online uitgaansplatform Johnny’s World en organiseerde online uitzendingen met live optredens vanuit bijzondere locaties. Ook de opbrengsten van de “Home Ahoy” editie komen geheel ten goede aan de muzikanten en crew van de geannuleerde theatertournee.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden