Anne Fé de Boer speelt Een kleine brief aan de grote stad (4+)
Anne Fé de Boer speelt Een kleine brief aan de grote stad (4+) (Foto: Guido Bosua)

Laatste voorstelling van het seizoen in het Maaspodium

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer of Rotterdamse organisatie kan op onze website zélf een bericht met foto plaatsen. De redactie zet die berichten online én probeert een plekje in de krant te vinden.

Op zondag 12 juli 2020 speelt in het Maaspodium de laatste voorstelling van seizoen 2019-2020. Na een lockdownperiode waarin alle theaters in Nederland de deuren volledig moest sluiten, presenteerde het Maaspodium in juni en juli een aangepast programma waarbij met alle benodigde coronamaatregelen rekening werd gehouden. 

Dit programma wordt op 12 juli afgesloten met een echte Rotterdamse familievoorstelling: Een kleine brief aan de grote stad (4+). Het Maaspodium blijft dan gesloten tot 26 augustus de aftrap is van De wilde keuken, wonderlijk feelgood theater over eten dat een maand lang te zien zal zijn. Een zoektocht naar het hart van de stad Een kleine brief aan de grote stad is een theatrale ontdekkingsreis door Rotterdam. Een postduif moet een brief bezorgen aan het hart van de stad, maar hij heeft geen idee waar dit is. Tijdens zijn reis door de stad komt hij langs verschillende bekende Rotterdamse plekken: De Markthal, Blijdorp, de metro, de Maas, de Euromast en Het Park. Zo ontdekt de duif steeds meer over de stad en krijgt hij uiteindelijk een antwoord op zijn vraag. Tijdens de voorstelling helpen de kinderen Duif met het vinden van hartje Rotterdam. Samen maken ze een reis door de stad. 

 Op zondag 12 juli speelt de voorstelling twee keer. Kom je in de ochtend (10:00 uur), dan beginnen we de dag met een fruitig fris ontbijtje. Kom je in de middag (14:00 uur), dan krijg je voorafgaand aan de voorstelling een picknickmand om samen uit te pakken. In het mandje zit in elk geval een vegetarisch belegd stokbroodje, biologisch fruitsap en vers fruit. Het picknickmandje is inbegrepen in je ticket. Praktische info Titel: Een kleine brief aan de grote stad (4+) Door: Maas theater en dans Aanvang: zondag 12 januari juli 10:00 en 14:00 uur 

Prijs: vanaf €14,50. Tickets inclusief ontbijt of picknick. Locatie: Maaspodium, St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam Info & tickets: www.maaspodium.nl/duif

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden