Foto:

De oude lampen van de brandgrens gaan in de verkoop, voor 25 euro heb je er eentje!

Rotterdam - De lampen van de brandgrens zijn vervangen. En de oude lampen zijn te koop voor 25 euro per stuk. De opbrengst gaat naar een goed doel; het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg.

De lampen zijn in de stad onlangs vervangen voor nieuwe exemplaren, omdat er veel kapot waren. De lamp vormt één geheel met het armatuur en was niet meer te leveren. Daarom zijn ze allemaal vervangen voor nieuwe exemplaren. Weggooien van de oude lampen is zonde, daarom is gekeken hoe ze hergebruikt kunnen worden. Een aantal lampen gaat naar Museum Rotterdam, maar de overige oude lampen/armaturen worden verkocht als uniek object voor in je interieur, verzameling of tuin. De opbrengst gaat naar een goed doel, namelijk het vfonds (Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg.

De lampen zijn hier te koop via een materialenmarktplaats voor een bedrag van minimaal 25 euro per stuk. Je kunt er 1 of maximaal 2 aanschaffen. De opbrengst gaat naar het vfonds wat zich richt op de erkenning en waardering voor veteranen en andere geüniformeerden, het levend houden van de herinnering aan oorlog en vredesmissies, het herdenken van slachtoffers en het vieren van de vrijheid. Het is ook mogelijk extra geld te doneren. De aangekochte lamp is vervolgens met aankoopbewijs en unieke code op te halen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden