Zó start het Plaswijckpark weer op!


Eindelijk weer spelende kinderen.
Eindelijk weer spelende kinderen. (Foto: Plaswijckpark)

Zó start het Plaswijckpark weer op!

Rotterdam - Steeds meer start Rotterdam weer op. Op allerlei plekken komt er weer leven in de stad. In Plaswijckpark bijvoorbeeld.

Plaswijckpark heeft erg uitgekeken naar de opening, vertelt Esther Duijnisveld. “Het is enorm stil geweest. Geen kinderen die spelen, de schommels leeg, veel babydieren die geboren werden en niemand om ervan te genieten.”
Het park heeft natuurlijk maatregelen moeten nemen om open te kunnen. Zo moet je vooraf online je ticket reserveren voor de gewenste dag én aankomsttijd. "We werken met een maximale bezoekerscapaciteit per dag, waardoor we de 1,5 meter-maatregelen voor onze gasten én medewerkers kunnen waarborgen. Verder zijn er desinfectiepunten en kuchschermen neergezet en looproutes aangebracht. De binnenspeeltuinen en de horecapunten zijn beperkt toegankelijk. De terrassen en toiletten zijn wel gewoon geopend.”
De vernieuwde Havenspeeltuin is nu even dicht. “Helaas is in de opstartfase onvoorzien onderhoud nodig. Maar met de zomer in aantocht belooft de Havenspeeltuin een mooie aanvulling te zijn."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden