Foto: Politie

Politie plukt nog wat patsers van de weg vlak voordat de Meent dicht gaat

Rotterdam - Vlak voordat de Meent werd afgesloten voor autoverkeer heeft de politie gisterenavond nog even wat patsers van straat geplukt. Er werden verschillende processen-verbaal uitgedeeld voor zaken als zonder rijbewijs rijden. Om 22.00 uur ging de Meent dicht, dat is de populaire straat komende weekenden elke vrijdag en zaterdag van 22.00 tot 02.00 uur.

Tussen de Coolsingel en de Haagseveer is de Meent komende weken op vrijdagen en zaterdagen van 22.00 tot 02.00 uur in beide richtingen dicht voor autoverkeer. Vanaf de Binnenrotte geldt eenrichtingsverkeer tot aan de Delftsevaart. Alle zijstraten van de Meent blijven open.Het stuk van de Meent vanaf de Binnenrotte tot aan de Goudsesingel blijft open.

Lange rijen toeterende en 'patserige' automobilisten hielden bewoners zó uit hun slaap dat ze een brandbrief naar de gemeente stuurden. Daar is nu op gereageerd met deze tijdelijke maatregel. Over vier weken wordt de situatie geëvalueerd.

Patsers zijn op Meent al langer een probleem, De laatste tijd probeert de politie ze vaak aan te pakken met grote controle-acties waarbij met name opvallende en dure voertuigen van straat worden geplukt en op de Binnenrotte worden doorgelicht.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden