Toen het oude normaal nog normaal was...
Toen het oude normaal nog normaal was... (Foto: Left of the Dial/Niek Hage)

De anderhalve meter zit vol, festival stopt kaartverkoop

Rotterdam - Het Rotterdamse festival Left of the Dial stopt met de kaartverkoop. De mensen die al een kaartje hebben, passen op 16 en 17 oktober keurig binnen de anderhalve meter, maar méér bezoekers gaat met de huidige maatregelen niet. De organisatie hoopt natuurlijk dat de coronamaatregelen over vier maanden nog verder versoepeld zijn. In dat geval wordt de kaartverkoop hervat. Muziekliefhebbers die daar óók op hopen, kunnen terecht op een wachtlijst.

Het goede nieuws is natuurlijk dat Left of the Dial, net als steeds meer evenementen in de nazomer, gewoon plaats lijkt te kunnen vinden. Al zal dat,  zoals het er nu naar uitziet, in aangepaste vorm zijn. 'Het is natuurlijk niet wat wij graag zouden willen, maar het is wél mogelijk', laat de organisatie weten. 'Tenminste… voor de bezoekers die nu al een kaartje hebben. Als het er meer worden, zou het niet meer lukken om het festival volgens alle voorschriften te organiseren.'

Left of the Dial is een showcasefestival voor alternatieve muziek dat op 16 en 17 oktober plaatsvindt op allerlei locaties in de binnenstad van Rotterdam. Aanmelden voor de wachtlijst kan via waitlist@leftofthedial.nl Zodra duidelijk is of er ruimte is voor extra bezoekers, ontvang je bericht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden