Aniel Ramawadh.
Aniel Ramawadh. (Foto: Zadkine)

Zadkine benoemt Aniel Ramawadh als nieuw lid College van Bestuur

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan via 'Schrijf mee' op onze site een bericht met foto plaatsen!

Aniel Ramawadh (51) versterkt per 1 september 2020 het College van Bestuur van ROC Zadkine. Hij volgt Cees in ’t Veld op die deze functie de afgelopen periode als interim bestuurder vervulde.

Ramawadh is nu nog directeur bedrijfsvoering bij Parnassia Groep. Hij studeerde Algemene Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Master of Business Administration aan de Nyenrode Business Universiteit. Zijn expertise ligt op het gebied van bedrijfsvoering, financiën, ICT en vastgoed.

“Wij zijn trots op deze benoeming”, zegt Leendert Bikker, voorzitter van de Raad van Toezicht van Zadkine. “Aniel is een rolmodel voor de jeugd van Rotterdam. Geboren in Suriname, opgegroeid in Rotterdam West, en hij heeft zich op indrukwekkende wijze ontwikkeld. Aanvankelijk zelfs voor de klas als docent en nu dan als bestuurder van Zadkine. Hiermee heeft Zadkine een sterk, getalenteerd en divers college van bestuur."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden