Voor Rotterdammertjes!
Voor Rotterdammertjes! (Foto: Olaf Ouwerkerk)

Win groen-witte muisjes, voor écht Rotterdamse baby's!

Rotterdam - Is het een jongetje? Is het een meisje? Nee, het is een Rotterdammertje! De Havenloods verloot beschuit met groen-witte muisjes onder de lezers. Voor écht Rotterdamse geboortes!

Bij de komst van een jongetje kan kraamvisite rekenen op blauwe muisjes en bij een meisje op roze muisjes. De Rotterdamse ondernemer Olaf Ouwerkerk en zijn tweelingzus Marise Ouwerkerk vonden het tijd om hier verandering in te brengen en introduceren Stadsmuisjes. Voor Rotterdammertjes! Glutenvrij, met de vertrouwde anijssmaak maar in het groen-wit van Rotterdam.

“Bij de geboorte van onze kinderen serveerden ook wij traditiegetrouw roze en blauwe muisjes, maar anno 2020 is dit wellicht een beetje gedateerd. De babykamer wordt bijvoorbeeld ook steeds meer genderneutraal aangekleed”, zegt Olaf Ouwerkerk. De Stadsmuisjes zijn te bestellen via www.stadsmuisjes.nl. 

De Havenloods verloot een pak groen-witte Stadsmuisjes. Verwacht jij een écht Rotterdammertje of ken je iemand die een Rotterdammertje verwacht? Mail even naar redactie.hl@dpgmedia.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden