De medewerkers van De TandProtheek: F. Mashkoer, W. Martirosian,R.Gobardhan, P. van de Hoef, J.M. Chong-Busropan, N. Atakul.
De medewerkers van De TandProtheek: F. Mashkoer, W. Martirosian,R.Gobardhan, P. van de Hoef, J.M. Chong-Busropan, N. Atakul. (Foto: )

De TandProtheek heeft nog volop plek voor patiënten

Rotterdam - Ze hoefden niet lang na te denken, Peter van de Hoef en Rohit Gobardhan, toen er een mooi pand aan de Gordelweg vrijkwam. Dáár moest het Rotterdamse vervolg op het succes in Den Haag komen! De TandProtheek!

En nu is er dus een mooi adres waar alle Rotterdammers terecht kunnen voor alles wat met hun gebit te maken heeft. Of het nu om de 'gewone' tandarts gaat of protheses, om facings, implantaten of de mondhygiënist. Je hoeft er niet voor naar verschillende adressen, maar kunt het allemaal op één locatie vinden aan de Gordelweg 152.

Er is ook nog volop plek voor nieuwe patiënten bij De TandProtheek. Bij hun vestiging in Den Haag zijn maar liefst 8000 mensen ingeschreven, en aan de Gordelweg is vooralsnog nog gewoon iedereen welkom. Zodra het coronatechnisch kan, wordt er zelfs een open dag georganiseerd zodat je onder het genot van een drankje en een visje van Schmidt rond kunt kijken.

Wat betreft corona is De TandProtheek ook op alles voorbereid: de beste mondkapjes, handgel bij de ingang, en natuurlijk gezondheidschecks.

Meer informatie en inschrijven, kijk op: detandprotheek.nl!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden