Foto: Heeman Fotografie, Marc Heeman

De meest bijzondere camping van Rotterdam breidt uit en gaat bijna open

Rotterdam - De Rotterdamse stadscamping Culture Campsite is zich druk aan het voorbereiden op een mooie zomer. De meest bijzondere camping van de stad hoopt over een maand open te gaan. Je slaapt er in architectonische, duurzame objecten in plaats van in tenten en caravans.

Vorig jaar april was het eerste seizoen van de stadscamping bij De Kroon aan de Schiehaven. Inmiddels wordt er  gewerkt aan vernieuwingen voor het tweede seizoen. Zo is er meer groen aangelegd, wat een belangrijk onderdeel is van de stadsoase, en wordt er gewerkt aan nieuwe objecten. Het activiteitenaanbod is daarbij in samenwerking met lokale ondernemers ook verder uitgebreid. Er zijn allerlei tours te reserveren op de vernieuwde tweetalige website, waar bezoekers tevens direct overnachtingen kunnen boeken.

De camping opent naar verwachting 1 juli de poorten met gepaste maatregelen voor een nieuw seizoen. De oorspronkelijke openingsdatum moest door het coronavirus worden uitgesteld. Door de versoepeling van de maatregelen kunnen de oprichters de pijlen richten op 1 juli. 

Zie ook www.culturecampsite.com.

Culture Campsite

Schiehavenweg 12

3024 ED Rotterdam

The Netherlands

 google maps

www.culturecampsite.com

facebook.com/culturecampsite

instagram.com/culturecampsite

info@culturecampsite.com | +31 (0)6 2461 4734

book@culturecampsite.com | +31 (0)6 4146 2281

press@culturecampsite.com | +31 (0)6 4831 7874

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden