Vanavond One World Circus livestream vanuit het oude Luxor Theater

Rotterdam - Het Rotterdamse duo ‘Juggling Tango’ met hun veelvuldig bekroonde circusact is onderdeel van de internationale benefietvoorstelling One World Circus. Vanavond om acht uur zal hun act live gestreamd worden vanuit het oude Luxor Theater. ‘Juggling Tango’ is één van de 7 acts van One World Circus, ’s werelds beste circusacts vanuit de hele wereld opgenomen. 

One World Circus is een initiatief van de Circus Arts Conservatory in de Verenigde Staten. Een benefietvoorstelling bestaande uit liveoptredens van een selectie van de beste circusacts vanaf hun respectievelijke locatie op de wereld.

Vanuit onder andere Las Vegas, Parijs, Budapest, Brazilië en dus ook Rotterdam zal een 7-tal acts liveoptreden. Dat een circusvoorstelling op deze manier wordt gestreamd is een absolute wereldprimeur. De livestream zal vandaag om 20.00 uur te zien zijn via het Youtube-kanaal van de Circus Arts Conservatory.

De Rotterdamse Menno en Emily van Dyke vormen samen het circus duo ‘Juggling Tango’. Wat hen uniek maakt is de combinatie van jongleren, dans en tangomuziek. Normaal gesproken reizen ze de hele wereld over om hun vaak bekroonde act te presenteren. In eigen land zijn ze slechts af en toe te zien. Met hun bijdrage aan One World Circus willen ze aandacht vragen voor de situatie van het circus dat door corona wereldwijd tot stilstand gekomen is.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden