Slagerij viert heropening horeca met vliegtuig boven de stad en 100 gratis flessen gin

Rotterdam - De heropening van de Rotterdamse horeca belooft van Tweede Pinksterdag 2020 een unieke dag te maken. Nog nóóit hebben we zó veel bedrijvigheid rond de terrassen gezien als afgelopen dagen. En maandag kunnen we dus gaan kijken hoe het is geworden. En misschien gaan we ook wel een gin tonic bestellen...

Er komt steun en enthousiasme uit alle hoeken en gaten. De Kralingse Slagerij van Linschoten zorgt bijvoorbeeld met een publiciteitsstunt voor een vliegtuigje boven de stad om de horeca een hart onder de riem te steken, én het eigen ginmerk onder de aandacht te brengen. De slagerij deelt ook 100 gratis flessen uit aan horecaondernemers.

Maandag 1 juni mogen alle horecazaken hun deuren weer openen. De mannen van Slagersgin zullen op een ludieke manier de horeca een hart onder de riem steken op deze memorabele dag. ‘s Ochtends brengen zij bij 100 horeca zaken een fles Slagers Gin langs. Deze fles is bedoeld om te verkopen zodat ze op de eerste gin tonics wat extra kunnen verdienen. Nadat elke zaak bevoorraad is, laten zij tussen 12.00 en 13.30 uur een vliegtuig met tekstbanner over Rotterdam vliegen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden