Foto:

Nachtafsluitingen Eerste Heinenoordtunnel (A29) op 3 en 4 juni

Rotterdam - De eerste Heinenoordtunnel in de A29 is op woensdag 3 juni vanaf middernacht tot en met 05.00 uur en op donderdag 4 juni vanaf middernacht uur tot en met 05.00 uur in beide richtingen afgesloten in verband met regulier onderhoud. 


Houd rekening met omleidingsroutes, extra reistijd en onverwachte drukte. De extra reistijd is voor beide richtingen tussen de 10 en de 30 minuten.

· De tunnel op de A29 richting Rotterdam is op woensdag 3 juni van 00.00 tot 05.00 uur afgesloten.

· De tunnel op de A29 richting Bergen op Zoom is op donderdag 4 juni van 00.00 tot 05.00 uur afgesloten.

Omleidingen

Het verkeer wordt omgeleid via de A15, A16 en N217. De Kiltunnel is tijdens de werkzaamheden tolvrij voor al het verkeer. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. 

Extra reistijd

Ten tijde van de afsluitingen bedraagt de extra reistijd voor beide richtingen tussen de 10 en de 30 minuten. Het openbaar vervoer kan de werkzaamheden passeren en ervaart daarom geen hinder. 

Werkzaamheden 

De eerste Heinenoordtunnel is toe aan een periodieke onderhoudsbeurt. De tunnels in ons land behoren tot de veiligste van Europa. Dit willen we nu en in de toekomst graag zo houden.

Met periodieke onderhoudswerkzaamheden verlengen we de levensduur van de Heinenoordtunnel en stroomt het verkeer vlot door. Zo kunnen we uw veiligheid blijven garanderen.

Door onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden