Adoptiekat Mono
Adoptiekat Mono (Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond)

Mono is alleen sinds haar baasje overleed, wie heeft er een nieuw huisje?

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden door Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Iedere Rotterdam kan zelf een bericht met foto plaatsen via 'Schrijf mee' op dehavenloods.nl!

'Bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond vangen we niet alleen zwerfkatten op maar soms ook de pechvogels die door omstandigheden moesten verhuizen. Mooie poezendame Mono zit tijdelijk bij een van onze gastgezinnen om een verdrietige reden, haar eigenaar is onlangs overleden. Daar had ze een sterke band mee en Mono, haar naam verraadt het al, is nogal eenkennig. Dus zoeken wij voor haar een klein en rustig huishouden waar deze middelbare dame (8 jaar) nog zeker een tweede termijn aan vast kan plakken. Let wel, stereo is voor haar geen probleem (al kiest ze vermoedelijk voor maar één kanaal), maar het liefst zonder kinderen of viervoeters waarmee ze haar paleisje moet delen. Gewoon het warme plekje waar Mono weer in alle glorie de prinses mag zijn. Dit vraagt wel een flink portie geduld. Van kattenkenners die weten dat ook huisdieren kunnen rouwen en hun tijd nodig hebben om de draad weer op te pakken. Maar daar krijg je een heel trouwe bondgenote voor terug. En jazeker, er zijn nog steeds genoeg liefhebbers die weten hoe puur mono kan klinken!

Klinkt dit u als muziek in de oren? Meer informatie over het adopteren van Mono op: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-mono/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden