Silverster Zwaneveld
Silverster Zwaneveld (Foto: )

Er wordt weer gelachen bij Club Haug, én je kunt er op een terras aan de Maas zitten!

Rotterdam - Er wordt weer gelachen aan de Boompjeskade 11! De eerste show in Club Haug na de lockdown is op 2 juni met een wel heel actuele try-out van comedian Silverster Zwaneveld.

In zijn nieuwe show ‘Lichtgeraakt’ legt Silvester op hilarische wijze uit waarom ‘geraakt’ worden een absolute basisbehoefte is. Silvester Zwaneveld treedt al sinds de jaren negentig op als stand-up comedian, maar hij onderscheidt zich ook als regisseur van tientallen andere cabaretiers en stand-uppers en is succesvol illustrator en app-ontwikkelaar. De Rotterdammer is nu aan het try-outen voor zijn nieuwe solovoorstelling. 

Hoewel Club Haug afgelopen maanden geslaagde vormen van live online comedyshows introduceerde, is het fijn dat er nu weer dertig mensen mogen worden toegelaten. Er gaat niets boven het nachtclubgevoel in de zaal zelf. Vooraf verklaart het publiek gezond te zijn. Groepstickets worden alleen verkocht aan wie samen op één adres woont. Alleen zij kunnen in Club Haug naast elkaar zitten, zonder anderhalve meter afstand te houden.

Op Tweede Pinksterdag 1 juni gaat het terras van Club Haug open. Met uitzicht op de Maas en de iconische bruggen. Wie ’s middags vanaf 12.00 uur wil komen, reserveert de eigen anderhalve meter via de website clubhaug.com. Terrasbezoekers steunen daarmee voor 10 euro per tafel (exclusief consumpties) de comedyclub. Je kan een tafel gedurende een blok van twee uur bezet houden. Met z’n tweeën kost het 11 euro, met z’n drieën 12 en met vier personen 13 euro. Vooraf is bij de reservering via de website een gezondheidsverklaring nodig en bij een groep een verklaring dat die op één adres woont.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden