Foto:

Rotterdammers Menno en Emily horen bij beste circusacts ter wereld en zondag kun je zien waarom

Rotterdam - Het Rotterdamse duo ‘Juggling Tango’ met hun veelvuldig bekroonde circusact is onderdeel van de internationale benefietvoorstelling One World Circus. Aanstaande zondag zal hun act live gestreamd worden vanuit het oude Luxor Theater. ‘Juggling Tango’ is één van de 7 acts van One World Circus, ’s werelds beste circusacts vanuit de hele wereld opgenomen. 

One World Circus is een initiatief van de Circus Arts Conservatory in de Verenigde Staten. Een benefietvoorstelling bestaande uit liveoptredens van een selectie van de beste circusacts vanaf hun respectievelijke locatie op de wereld.
Vanuit onder andere Las Vegas, Parijs, Budapest, Brazilië en dus ook Rotterdam zal een 7-tal acts liveoptreden.De livestream zal zondag 31 mei om 20.00 uur te zien zijn via de website van Circus Arts.

De Rotterdamse Menno en Emily van Dyke vormen samen het circus duo ‘Juggling Tango’. Wat hen uniek maakt is de combinatie van jongleren, dans en tangomuziek. Normaal gesproken reizen ze de hele wereld over om hun vaak bekroonde act te presenteren. In eigen land zijn ze slechts af en toe te zien.

Datum: Zondag 31 mei
Aanvang: 20.00 uur

Livestream: www.circusarts.org/oneworldcircus

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden