Foto:
FILMPJE

Honger, honger, honger... De babykamers van de Vogelklas zitten bomvol!

Rotterdam - De babykamers van Vogelklas Karel Schot op het Afrikaanderplein zitten bomvol. En iedereen heeft gigantische honger! En weinig geduld. De babyvogeltjes moeten met de hand gevoerd worden. En de Vogelklas kan best nog wat van die liefdevolle handen gebruiken.

Het is overduidelijk mezenseizoen, aldus de Vogelklas in het meest vertederende filmpje dat we dit weekend zagen. Maar behalve meesjes zie je nog veel meer gillende baby's langskomen. Er zijn bijvoorbeeld ook scholekters en kieviten die op hun maaltijd zitten te wachten (en dat doen ze niet bepaald met veel geduld), Inmiddels komt het seizoen van de eksters, kauwen, kraaien en gaaien er ook alweer aan.

De Vogelklas krijgt nu veel jonge vogels binnen die om het half uur met de hand gevoerd moeten worden. Een hele mooie, liefdevolle, maar ook drukke taak. Het voeren van jonge vogels moet je eerst leren. Er worden voedermoeders- en vaders gezocht voor verschillende dagdelen, (mogelijk ook in de avond) en in het weekend.

Ben je 16 jaar of ouder, goed gezond en lijkt het je leuk om in een gezellig en enthousiast team te werken? Wil je alles leren over het verzorgen van babyvogels? Ben je secuur, zorgzaam en geduldig, en sta je stevig in je schoenen? En ben je van eind mei tot en met augustus ten minste een dagdeel in de week beschikbaar? Meld je dan via een mail naar info@vogelklas.nl. 

Meer info op de website van de Vogelklas. 


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden