Foto:

Muzikanten opgeroepen om concert op een dak geven

Rotterdam - Als onderdeel van het aangepaste (online) programma Rotterdamse Dakendingen, organiseert Rotterdamse Dakendagen dit voorjaar de grote Uit-je-dak-muziekprijs! Met de prijs maken muzikanten die de tofste dakconcert-video insturen kans op speelplekken in Rotterdam, een geldprijs en, misschien wel het belangrijkste, kunnen ze zich in de kijker spelen bij muziekprofessionals. 

De Rotterdamse Dakendagen daagt samen met Rotterdamse podia muzikanten uit om een concert te geven vanaf het dak, in de mooiste context die er is: de stad. De mooiste en origineelste dakconcerten worden gezien door Rotterdamse programmeurs, maken kans op een optreden en dingen mee naar de hoofdprijs van 1000 euro. Ook zijn alle video’s te bekijken op de website van de Rotterdamse Dakendagen.

De jury kiest de winnaar voor beste dakvideo, die 1000 euro wint. Daarnaast is er een prijs voor de origineelste video en de video met de meeste views. Een mooie kans voor muzikanten om zich in de kijker te spelen bij programmeurs.

Wil je meedoen? Ga dan naar www.rotterdamsedakendagen.nl voor alle informatie en voorwaarden. De deadline voor het insturen van je video is 15 juni. Op 22 juni worden de winnaars bekend gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden