Foto:

Badkonijn zwemt weer rond!

Rotterdam - En opeens zwemt ie daar weer, gewoon zoals elk jaar En wat ziet het Badkonijn er leuk uit, helemaal in het nieuw is tie! Hij zal vast populair worden bij de zonaanbidders in het Vroesenpark.

Het nieuwe pak van het Badkonijn is ontworpen door Petra, 68 jaar en Cherise, 9 jaar. Cherise (in het bootje op de foto) mocht het leukste beestje van het Vroesenpark officieel openen.

Petra en Cherise waren dit jaar de enige genodigden bij de tewaterlating van het Badkonijn. Vanwege het coronavirus was er geen groot feest of iets dergelijks georganiseerd. Heel stiekempjes, op een stil moment, sprong het fleurige diertje in het water. En je kunt zien dat ie het naar zijn zin heeft!

Studio MAKY (ontwerpersduo Kwannie Tang en Man-Yee Mok) zorgt al jaren voor een vrolijk Badkonijn in het Vroesenpark. Van tevoren kan iedereen meedoen met een ontwerpwedstrijd. Er waren tekenmiddagen in Activiteitencentrum de Waerschut, Sol Rotterdam in wijk aan huis De Propeller en Stadskwekerij De Kas. Uiteindelijk hebben Cherise en Petra gewonnen met hun zonnige, kleurrijke grafische elementen en fris en fruitige kleuren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden